Bilten december 2012 | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten december 2012

Med 830 gospodarskimi družbami z državnim deležem je kar 6 odstotkov takih, ki beležijo aktiven insolventni postopek..

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.
Pred vami je delček naše vsebine.
Vabljeni.

Tema meseca

‘Poslovni nasad’, v katerem ima svoje ‘jablane’ zasajene tudi država, že nekaj časa ne zori, kot je treba. Kriterije za oceno bonitetne odličnosti AAA izpolnjuje zgolj 1 odstotek družb z državnim deležem, kar 6 odstotkov pa jih je insolventnih. To ne le simbolično, ampak tudi dejansko priča o šibki sposobnosti države za odnos in upravljalsko slogo s partnerji, konkurenco, trgi.

Staviti zgolj na peščico najmočnejših bo za prihodnost slovenskega gospodarstva zagotovo premalo. »Republika Slovenija se pogosto odloča, kot da manjšinskih delničarjev ne bi bilo in sprejema odločitve, ki koristijo predvsem njej, nemalokrat pa tudi na škodo drugih,« ocenjuje finančni strokovnjak mag. Simon Mastnak, naš tokratni sogovornik v intervjuju.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_0qfjvudfmo8t719cbdv5n6nbd0, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0