V tokratnem Biltenu smo v središče postavili trgovino na debelo skozi nove indikatorje poslovanja | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten april 2012

Izbrana dejavnost je bila najbolj tvegana v obdobju od marca 2009 do marca 2010, ko je neuspeh zabeležilo kar 13 odstotkov vseh podjetij..

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

V tokratnem Biltenu smo v središče postavili trgovino na debelo skozi nove indikatorje poslovanja. Ne spreglejte rezultate Bisnode analiz ter makro ekonomskega in mikro ekonomskega pogleda dogodkov v slovenskem gospodarstvu.

Toplo vam priporočamo, da si preberete pogovor z Enzo Smrekarjem, višjim izvršnim direktorjem in članom uprave Droga Kolinska.

Naročite se na Bisnode Bilten in si zagotovite svoj sveženj aktualnih informacij o stanju v gospodarstvu.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_h2ovh8rh7v1oabh64ht4b9tut0, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0