Bisnode bilten 2013 | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten april 2013

Po številu blokad po regijah najbolj znižala gorenjska, po dejavnostih pa javna uprava ter dejavnost prometa in skladiščenja.

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

Tokratna tema meseca je plačilna nedisciplina, ki je že pregovorno trn v peti slovenskega gospodarstva, ki ga je nekoliko globlje zarinila še gospodarska kriza. Bisnode analiza plačilne discipline v slovenskem gospodarstvu za obdobje od 2010 do 2012, ki jo povzemamo v aprilski temi meseca, sicer vzbuja kanček upanja. Tako zamude kot plačilni roki so se kljub razmeram uspeli nekoliko skrčiti. A res za kanček in zgolj v povprečju. Izkazalo pa se je, da tako v dejavnosti kot v regiji z najkrajšimi plačilni roki, najmanjšimi zamudami in z najnižjim deležem blokiranih pravnih oseb, najdemo največ bonitetno odličnih podjetij.

Dobre plačilne navade so tiste, ki ločijo stranko od ‘tatu’ in poslovneža od ‘prestopnika’. Na doslednost v samodisciplini, samoodgovornosti ter spoštovanju pogodbe prisega tudi naš sogovornik v intervjuju na strani 6, dr. France Arhar, direktor Združenja bank Slovenije.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_644h25e9io0r8p45vedq00h3k3, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0