Bilten avgust 2012 | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten avgust 2012

Kar 35 odstotkov zmagovalcev regijskih gazel v obdobju 2002-2011 je bonitetno odličnih. Med zlatimi gazelami je takih kar 60 odstotkov.

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

V tokratnem Biltenu smo za temo meseca pod drobnogled vzeli gazele, ki so zadnjih 10 let ustvarjali za slovensko gospodarstvo. Analiza je zgovorna: gazele so skozi celotno obravnavano obdobje v povprečju poslovale z najvišjo vrednostjo vseh izbranih finančnih postavk, še posebej zlate gazele.

Ne spreglejte pogovora z Mirkom Straškom, generalnim direktorjem KLS Ljubno, zlate gazele 2011.

Naročite se na Bisnode Bilten in si zagotovite svoj sveženj aktualnih informacij o stanju v gospodarstvu.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_1838n0t5obvf5mlvv40r5gbsd0, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0