Bisnode bilten januar 2012. | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten januar 2012

V vseh 12 – ih regij dejavnost trgovine na debelo in drobno prevladuje kar v 7 – ih regijah.

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

V tokratnem Biltenu smo v središče postavili analizo poslovne uspešnosti dvanajstih slovenskih regij. Od dvanajstih regij, ki jih je obravnavala, je po podatkih za leto 2010 s pozitivnim rezultatom poslovala le polovica (šest) regij. Ne spreglejte pogovora s z dr. Petrom Kraljičem, upokojenimi direktorjem in partnerjem McKinseya, ki je eden od mednarodno najuglednejših svetovalcev.

Preberite tudi Bilten v angleškem jeziku, ki bo v prihodnje izhajal skupaj s slovensko različico.

Naročite se na Bisnode Bilten in si zagotovite svoj sveženj aktualnih informacij o stanju v gospodarstvu.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_jm8fqg9kmfo090ou3il754trt0, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0