Bisnode bilten junij 2012. | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten junij 2012

Za 4,4 odstotka so narasli skupni prihodki v primerjavi z letom prej, agregat dobičkov pa je po dnu v letu 2010 dosegel 90 odstotkov vrednosti iz 2009.

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

V tokratnem Biltenu smo v središče postavili analizo skupnih prihodkov gospodarskih poslovnih subjektov za leto 2011. Analiza je bila narejena na podlagi zaključenih poslovnih izkazov gospodarskih družb, samostojnih podjetnikov in zadrug za leto 2011 po rasti prihodkov in dobička.

Ne spreglejte pogovora z mag. Radovanom Žerjavom, ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo RS.

Naročite se na Bisnode Bilten in si zagotovite svoj sveženj aktualnih informacij o stanju v gospodarstvu.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_6lsfl2dbnie27r79aud769so14, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0