Bisnode bilten 2013 | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Bilten marec 2013

Od 2009 do 2011 so število zaposlenih povečala le srednje velika podjetja – za 718 novih delovnih mest.

Bisnode mesečni Bilten je brezplačna elektronska publikacija podjetja Bisnode, namenjena hitremu pregledu dogodkov v slovenskem gospodarstvu tako na makroekonomski kot na mikroekonomski ravni.

Glavni vir podatkov za analize so naši produkti Gvin.com, Bonitete.si in Credit Check, ki podjetjem in podjetnikom pomagajo pri poslovnih odločitvah že vrsto let in omogočajo celovit pregled nad tveganjem in dogajanjem na trgu, konkurenco, panogo, partnerji, poslovnimi povezavami vodstva, lastniškimi strukturami, kapitalskimi povezavami podjetij in še več.

Podpiramo rast in inovativnost. Stremimo k najvišjim ciljem in podpiramo najboljše.

Pred vami je delček naše vsebine.

Vabljeni.

Tema meseca

V tokratni temi meseca smo pod drobnogled vzeli trende zaposlovanja v slovenskem gospodarstvu. Analiza je pokazala, da je 2.189 slovenskih podjetij, ki so v do sedaj najtežjih treh kriznih letih, od 2009 do 2011, uspela dodatno zaposlovati, ob tem pa celo dvigniti plače ter dodano vrednost na zaposlenega. Četrtina od teh je tudi bonitetno odličnih! Obremenjenost s krizo ni pogojena z branžo, saj imamo med top zaposlovalci po omenjenih kriterijih tudi pregovorno najbolj prizadete branže.

»Spodbujanje podjetništva bo eden ključnih razvojnih izzivov Slovenije v prihodnje,« poudarja sogovornica v marčevskem intervjuju, Damjana Košir, direktorica Direktorata za trg dela in zaposlovanje na Ministrstvu RS za delo, družino in socialne zadeve.

Bookmark the permalink.

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_vvvhaqllhnn6g6rrhprg37fp90, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0