Naša ponudba | GVIN.com

Vstopna točka za naše naročnike

Za prijavo v Gvin sistem kliknite na gumb

Brezplačen iskalnik

Za brezplačno iskanje podatkov vpišite ime podjetja, ustanove, naslov, davčno ali matično številko.
Podjetja Spletna stran

Naša ponudba | gvin

GVIN.com ponuja podatke za več kot 220.000 profilov družb ali pravnih oseb.

GVIN.com ponuja podatke za več kot 290.000 profilov družb ali pravnih oseb.

Odločanje z GVIN enostavno, hitro in zanesljivo

Gvin.com ponuja celotno sliko vseh podjetij registriranih v Sloveniji, daje vse potrebne podatke in kazalce za spremljanje tržnih trendov in konkurence.

Prikazani podatki so tako poglobljeni, da omogočajo natančne finančne in primerjalne analize, konkurenčne prikaze in pregled poslovnih novinarskih člankov.
Gvin.com hkrati ponuja tudi popoln pregled nad profili vodilnih oseb v posameznih podjetjih ter njihove mreže trenutnih in preteklih povezav. S spremljanjem premikov in položajev vodilnih oseb v različnih podjetjih ponuja celovito sliko o vodstvu in njihovih poslovnih povezavah.

Gvin.com uporabnikom je na voljo več sklopov poslovnih informacij

Poslovni trg

Naši strokovni uredniki Gvin.com dnevno izbirajo, obdelujejo, preverjajo in klasificirajo poslovne novice, komentarje, analize podjetij in dejavnosti ter sektorske novice v Sloveniji.
Gvin.com pomaga spremljati položaj konkurentov in dogajanje v vaši dejavnosti. Tako lažje prepoznate in izkoristite vaše konkurenčne prednosti za poziconiranje na trgu.

Slovenska podjetja

Gvin.com je edini bonitetni in finančni vir, ki vam za izbrano podjetje z le nekaj kliki prikaže vse potrebne podatke za lažje poslovno odločanje in zmanjšanje tveganja pri poslovanju.
Gvin.com vas dnevno obvešča o stečajih, uradnih objavah, skupščinah in ustanovitvah podjetij, daje koristne informacije o dogajanju na slovenskem trgu in vpogled v več kot 290.000 pravnih subjektov.

Povezave med podjetji in vodilnimi v organizaciji

Gvin.com prikazuje 370.000 imen vodilnih oseb v slovenskih podjetjih ter sledi njihovim premikom od leta 2002 naprej. Omogoča lahkotno premikanje in iskanje povezav med podjetji in vodilnimi osebami.

S pomočjo Gvin.com ustvarite pravo mrežo poslovnih povezav za uspeh!

Komentarji so zaprti.


SEO Powered By SEOPressor

Warning: Unknown: open(C:\Windows\TEMP\\sess_ecnot7re2nmlqqd3p2152d28m1, O_RDWR) failed: Invalid argument (22) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct () in Unknown on line 0